Intervistë me Ministren e Kulturës, Znj. Elva Margariti – “Dita Ndërkombëtare e Përkujtimit të Viktimave të Holokaustit”

Në kuadër të programit të Radio Mi dhe Istituto Italiano di Cultura a Tirana kushtuar “Ditës Ndërkombëtare të Përkujtimit të Viktimave të Holokaustit”, Ministria e Kulturës, Znj. Elva Margariti, flet për të parën herë me detaje mbi planin e Shtetit Shqiptar për krijimin e Muzeut të Hebrenjve, i cili do të ndërtohet qytetin e Vlorës.