Fellini 100 – Intervistat e Radio Mi

Radio Mi pati kënaqësinë të ishte pjesë e fushatës dhe veprimtarive kushtuar 100 vjetorit të regjisorit Italian me famë botërore Federico Fellini, kontribut të cilin e mbyllim me këto intervista që do të prezantojmë për ju në #RadioMi.

Falenderojmë Istitutin Italian të Kulturës, Eridana Cano, Driant Zeneli, Gentian Koci dhe Ilir Butka për bashkëpunimin dhe gadishmërinë.

Ndiqni intervistat këtu:

Intervista e Eridana Çano

Intervista e Driant Zenelit

Intervista e Gentian Koçit

Intervista e Ilir Butkës