WARREN G – Ikona e G FUNK në “GIANTS”

WARREN G – Ikona e G FUNK

Me tinguj të çiltër dhe nuanca totalisht West Side, ai arriti të krijojë një realitet të ri në Hip Hop, jo vetëm në Californi por në të gjithë botën për më shumë se 30 vjet!

Sot, në 13:00 dhe 21:00 në www.radiomi.al, WARREN G në THE CLASSIC GIANTS nga INDIGO indigo_18120

🗓 Çdo të shtunë
🕐 Transmetim 13:00
🕘 Ritransmetim 21:00
📻 www.radiomi.al

warreng #giants #theclassicgiants #hiphop #legends #america #usa #culture #street #indigo #radiomi #onlineradio #radio #media #rapper #music #podcast #gfunk