SOFAT 2020

SOFAT FESTIVAL – Projekti më i ri në fushën e kulturës dhe turizmit, do të sjellë së shpejti edicionin e dytë.

SOFAT është një festival kushtuar pasurisë kulturore të jetës rurale, një dimension njerëzor kompleks të cilin tashmë po e rizbulojmë e rivlerësojmë vazhdimisht nëpërmjet peisazheve, arkitekturës, veshjeve, muzikës e ushqimit.

Ndiq @sofat.al