REGARD në RAVE VIRTUAL FESTIVAL

⚡️Sot dhe në dy ditët në vazhdim, @radiomi.al ka kënaqësinë t’i bashkohet projektit të @ravetravel – RAVE VIRTUAL FESTIVAL, për t’i sjellë këtij fillim viti disa performanca muzikore tepër të veçanta.

Fillojmë sot në 22:00 me Regard.
Na ndiqni në Facebook dhe në radion online www.radiomi.al