Radio Mi binjakëzohet me Contro Radio Firenze

🇦🇱 🇮🇹 Kemi kënaqësinë e madhe t’ju lajmërojmë se nga sot @radiomi.al nis binjakëzimin me @controradiofirenze e cila ka vendosur që çdo të dielë në orën 22:30 të transmetojë dy nga produksionet ekskluzive të Radio Mi, “Four To The Floor” nga Adens aka @naam_van dhe “Plan B” nga @mimi_kolaneci. Jemi shumë të lumtur e krenarë që këto produksione radiofonike në gjuhën Shqipe do të transmetohen për herë të parë nga një radio Italiane.

Miq shqiptarë dhe italianë, ju ftojmë të sintonizoheni në www.controradio.it 93.6 FM (Firenze – Prato – Pistoia) 98.9 FM (Pisa – Lucca – Livorno) 98.9