“RADIO DANTE” – Programi më i ri në Radio Mi, kushtuar veprës së poetit të madh italian

“RADIO DANTE”

Kemi kënaqësinë t’ju prezantojmë programin më të ri në @radiomi.al nga @iictirana. RADIO DANTE është një udhëtim stereofonik nëpër vargjet e poetit fiorentin DANTE ALIGHIERI. Një projekt i Francesca Fini për RadioMi.

Çdo të hënë, në transmetim në oraret, 11:00 dhe 16:00.
Ritransmetim, 13:00 dhe 18:00

Konceptimi, skenari zanor dhe regjia – Francesca Fini
Interpretimi – Daniela Cavallini dhe Daniele Sirotti
Konsulenca danteske – Emanuele Di Silvestro
Sound design dhe miksazhi – Boris Riccardo D’Agostino
Komentet – Emanuele Di Silvestro dhe Francesca Fini

Porositur dhe mbështetur nga Instituti Italian I Kulturës, Tiranë
Veprat e Dantes janë riprodhuar me lejen Salerno Editrice

www.radiomi.al
Na ndiqni!