PACHA MAMA nga AMOR DEL REY, emisioni më i ri në Radio Mi

PACHA MAMA nga AMOR DEL REY

Radio Mi ka kënaqësinë t’ju prezantojnë PACHA MAMA, një seri emisionesh kushtuar muzikës etnike “World Music” dhe transformimit të saj.

EPISODI 1 – KUMBIA

Episodi i parë i këtij emisioni do t’i kushtohet “Kumbiës” muzikës së karaibeve kontinentale nga Kolumbia, Venezuela dhe Panamaja. Autori dhe prezantuesi i emisionit Amor Del Rey do të na prezantojë me historikun e muzikës “Cumbia” dhe degëzimet e saj në nënzhanret, Bullerengue, Porro, etj.

Ju ftojmë të mërkurën, në orën 21:00 për një episod ekskluziv në www.radiomi.al shoqëruar nga bashkimi i ritmeve afrikane me meloditë e indiosve të Karaibeve.PACHA MAMA nga AMOR DEL REY

www.radiomi.al