On Mi – në gjurmët e Andrea Mi Remix Culture

Të shtunën, 5 Dhjetor, mes orës 15:40 dhe 17:00 Radio Mi do të sintonizohet me frekuencat e @controradiofirenze në Firenze për të ndjekur një bashkëbisedim mbi praktikën intelektuale dhe trashëgiminë e @mrandreami. www.radiomi.al

On Mi – në gjurmët e Andrea Mi Remix Culture/ Në kërkim të origjinës së multimedialitetit. E Shtunë 5 Dhjetor, nga ora 15:40 deri në 17:00 do kërkojmë të hulumtojmë rolin që Andrea Mi ka patur në dinamikat kulturore të qytetit të Firences dhe të nisim projektin editorial të frymëzuar nga kontributi i tij në analizën e “Remix Culture”, në kërkim të origjinës së multimedialitetit. Do të na ndihmojnë të rrimë në këtë shteg Tomaso Sacchi, Përgjegjës i Kulturës së qytetit të Firences, këshilltarët Antonella Bundu e Renzo Pampaloni; Cecilia Lentini docente në LABA e IE për gjuhë Multimedialedhe Domenico Cafasso, drejtor i LABA; Daniele De Michele në art Don Pasta, autor, regjizor filmash dokumentar, activist i ushqimit; Michele Crocchiola, drejtor i Fondazione Stensen; Mario Perin nga Urdhëri I Arkitektëve.Photo:Andrea RiezzoGraphic:Weird Studio