NEW YEAR’s FESTIVAL – DAY 2

Sot prej orës 21:00 startojmë në www.radiomi.al programacionin e festivalit të vitit të ri me @naam_van, shkojmë në një livestream special në Facebook me @ravetravel dhe @djregardofficial, e më pas vazhdojmë programin në radio me shumë të dashurit tonë @rrrronnnn, @rini_shkembi, @bani.dervishi, @jeff_ll.bodini dhe @realemnusha.
NEW YEAR FESTIVAL – Vetëm në www.radiomi.al 💜⚡️
Faleminderit artistëve dhe dëgjuesve për këtë energji fantastike 🥂
Gëzuar! ✨