Në kujtim të Andrea Mi – 22 Mars 1971 – 13 Prill 2020

Në kujtim të Andrea Mi – 22 Mars 1971 – 13 Prill 2020Sot bëhet një vit që kur bashkëpunëtori dhe miku ynë i dashur Andrea Salvatore Mi u nda nga jeta. Rëndësia e tij dhe shenja që ka lënë ndër ne shprehet më së mir nëpërmjet projektit tonë Radio Mi. Me entuziazmin dhe përkushtimin e tij Andrea krijoi një prani shumë të rëndësishme në skenën tonë muzikore, duke na dhënë një model si njeri dhe profesionist. Ndër të tjera Andrea Mi na dha dhe shumë miq me të cilët sot e kujtojmë. Gjatë ditës së sotme do të transmetojmë 3 Dj-sete që shpalosin botën e gjerë muzikore të Andreas. Sintonizohu në www.radiomi.al Në orën 14:00 – 17:00 – 21:00🇮🇹 In memoria di Andrea Mi – 22 Marzo 1971 – 13 Aprile 2020Un anno fa, oggi, la prematura scomparsa del nostro collaboratore e caro amico Andrea Mi. La sua importanza e il segno che ha lasciato in noi si riflette al meglio tramite il nostro progetto di Radio Mi. Con il suo entusiasmo contagioso e il suo modo unico di dedicarsi alle cose Andrea era una presenza molto importante della nostra scena musicale, diventando per noi un modello come persona e come professionista. Tra molte altre cose, Andrea Mi ci ha anche collegato a numerosi artisti e amici italiani con i quali oggi lo ricorderemo insieme. Durante la giornata trasmetteremo tre Dj-set che testimoniano il vasto e smisurato mondo musicale di Andrea. 14:00 – 17:00 – 21:00www.radiomi.al