DJ Goce (FunkyFresh/ Mk)

Ky MIX për Radio Mi vjen i famshmi nga DJ GOCE, bashkëkrijuesi i etiketës Funky Fresh nga Maqedonia.

Një pjesë e mirë e publikut vendas është argetuar të paktën një herë në një festë me Dj Goce, qoftë në clubet më të mira të kryeqytetit, Street Party apo Turtle Fest. Një nga veteranet më të njohur të Hip Hop-it në Ballkan, Dj Goce ka ditur gjithnjë të fitojë zemrat dhe këmbet tona në festë.