Ric Piccolo (Argjentina)

“Mix of the week” per kete fundjave vjen nga miku yne, producenti dhe dj nga Buenos Aires – Argjentina, Ric Piccolo.Ric Piccolo eshte producent per etiketat Bordello A Parigi/ Tom Tom Disco dhe DJ, Producer, Artist per Furor Exótica.