Pa Emer Exclusive mix for RadioMi

Pa Emër, është një artiste e re, e cila filloi të luante muzikë për herë të parë në 2019, dhe e rriti pasionin e saj për muzikën duke u ndikuar nga kërcimi.

Ajo tani po ecën në hapat e saj të parë për të qenë producente.

Ju ftojmë të shijoni sot dj setin që i ka dedikuar @radiomi.al