MIX OF THE WEEK – Geri Syka

MIX OF THE WEEK – Geri Syka

@gerisyka, nje designer me pasion muziken, filloi ndjekjen e muzikes elektronike ne vitin 2004 kur trance ishte ne kulmet e saj. Gjate viteve, e njejta shije muzikore u transformua ne Progressive Techno, Melodic Techno dhe Electronica Downtempo. Nderthurja e ritmeve progresive me melodine eshte gjithmone pjese identifikuese e tij. Ne vitin 2017 filloi podcast-in e tij te pare ne Soundcloud te quajtur “ The Roots” dhe mevone ne 2020 podcast-in e dyte “Horizon“

Ju ftojmë të shijoni sot dj setin që @gerisyka i ka dedikuar @radiomi.al

MIX OF THE WEEK – GERI SYKA
🕘 Ora 21:00 në www.radiomi.al

“ Music stimulates our emotional and creative parts, we need to trance when we dance”