Mi Media

Mi Media është hapësira ku do të gjeni intervista, reportazhe dhe materiale të tjera audio-vizuale të prodhuara nga Radio Mi

Contact Us
“JUG PRANË DETIT” me #RadioMi

“JUG PRANË DETIT” me #RadioMi Në datën 10 Korrik patëm mundësinë të përcillnim nga afër çeljen e ekspozitës “JUG PRANË DETIT” të artistëve Ledia Kostandini, Theo Napoloni dhe Sead Kazanxhiu në GALERiA e BREGDETiT (Radhimë – Vlorë). Kjo është intervista jonë me themeluesin e galerisë dhe kuratorin e ekspozitës Elian Stefa. Ekspozita do të qëndrojë […]


View
Radio Mi Coverage për 5 vjetorin e ART HOUSE

#RadioMiSelection and #Coverage për hapjen e aktivitetit të 5 vjetorit të ART HOUSE (Shkodër)


View
#RadioMiCoverage – Hapja e ekspozitës “Njëqindvjetori. Fellini në Botë”.

#RadioMiCoverage me @iictirana – Ekskluzivisht në COD, hapja e ekspozitës “Njëqindvjetori. Fellini në Botë”.


View
Çelja e ekspozitës [FOTO ÇASTI] nga NEPOTIK në Bazament Art Space

Çelja e ekspozitës [FOTO ÇASTI] nga NEPOTIK në Bazament Art Space


View