JEFF’s BIRTHDANCE

🎈 Sot në mbrëmje festojmë ditëlindjen e një artisti shumë të dashur me muzikë nga vetë ai, Secret 47, Culture Beat dhe Vanesa Ajdini 🔥

🎂 Është dita dhe nata e JEFF ❤️

Sot, prej orës 21:00 në www.radiomi.al

Sintonizohuni dhe festojmë sëbashku me #supermuzikë