Indigo prezanton “The Classic Giants” në Radio Mi – emision i kushtuar kulturës Hip Hop

Radio Mi dhe Indigo prezantojnë “The Classic GIANTS” – një emision i cili i dedikohet skenës klasike të muzikës HIP HOP. Emisioni i drejtuar nga Kosta Preni (Indigo) do të përmbajë informacion dhe muzikë për/ dhe nga gjigandët e skenës, prej krijimit të kësaj kulture e deri në kohët e sotme.

Ju ftojmë të na ndiqni çdo të shtunë, në transmetim, ora 13:00 dhe ritransmetim në ora 21:00