Fellini 100 – Intervistat e Radio Mi

Radio Mi pati kënaqësinë të ishte pjesë e fushatës dhe veprimtarive kushtuar 100 vjetorit të regjisorit Italian me famë botërore Federico Fellini, kontribut të cilin e mbyllim me këto intervista që do të prezantojmë për ju në Instagramin e @radiomi.al dhe facebook.

Për të parë videot, kliko këtu.
Intervistë me Eridana Çano
Intervistë me Gentian Koçi
Intervistë me Driant Zeneli
Intervistë me Ilir Butka

Falenderojmë Istitutin Italian të Kulturës @iictirana, COD @centerforopennessanddialogue, Eridana Cano @eridanacano, Driant Zeneli @driantzeneli, Gentian Koci dhe Ilir Butka @butka.ilir për bashkëpunimin dhe gadishmërinë.

#fellini100 #radiomi #intervista