“PLAN B” nga MIMI KOLANECI

Mbas serisë së emisioneve “Granxhi Vdiq Rroftë Granxhi” Mimi Kolaneci vjen me një projekt të ri të titulluar “Plan B”. Nxitur nga klubi historik me të njëjtin emër (2004-2008), ku ndër të tjera sintetizohet dhe alteregoja e tij Minimim, “Plan B” do të jetë hapësira personale dhe kulturalisht eklektike e Mimit.

Çdo të enjte në 🌐 www.radiomi.al
▶️ Në transmetim: Ora 18:00
🔄 Në Ri-Transmetim: Ora 20:00 dhe 22:00

Dëgjo episodet e kaluara në linket e mëposhtme në Soundcloud: