Knock, knock‼️ Radio Mi & Amor Del Rey ju ftojnë të ndiqni një emision special dedikuar festës së Hallow👀n.
Si ka nisur kjo traditë dhe me çfarë muzike do ta shoqërojë @amordelrey666 mbrëmbjen e sotme ⁉️

HALLOWEEN SPECIAL with songs to misbehave for monters and witches.

Ndiqni më poshtë, episodin në Soundcloud: