“GRANXHI VDIQ. RROFTË GRANXHI” nga MIMI KOLANECI

Në transmetim të enjteve në orën 18:00 dhe ritransmetim në 20:00 dhe 22:00

Mimi Kolaneci dhe Radio Mi prezantojnë “Granxhi vdiq. Rroftë Granxhi” – një cikël prej 3 emisionesh mbi (mbase) fenomenin më të rëndesishëm muzikor të viteve ’90, i cili do të zhvillohet si një tregim në kohë që prej lindjes e deri në (për disa) fundin e tij. Një tregim i shpejtë, me fjalë e muzikë, si vetë granxhi.

Dëgjo episodet e kaluara në linket e mëposhtme në Soundcloud: