F.A.R – Frekuencat e Arkitekturës në Radio, një emision nga Valerio Perna

F.A.R – Frekuencat e Arkitekturës në Radio, një emision nga Valerio Perna i cili lindi me qëllim, hulumtimin e disa tematikave të rëndësishme që janë në thelb të debatit bashkëkokohor arkitektonik.
Në transmetim, çdo të mërkurë ora 15:00 dhe 18:00 në www.radiomi.al

(Mundësuar nga Istituto Italiano di Cultura a Tirana)

Dëgjo episodet e kaluara në linket e mëposhtme në Soundcloud: