“LO STIVALE DI CARTA – ÇIZMJA PREJ LETRE” nga ANNA GIULIA BUONANNO

Në transmetim online, çdo të martë në orën 13:00
Ritransmetim 15:00 – 17:00

“Çizmja prej letre” është një udhëtim virtual në narrativën italiane, ku çdo episod i kushtohet një romani klasik ose bashkëkohor, pak a shumë të njohur, dhe rrugëve me të cilat kryqëzohet apo që e përshkojnë: nga ato muzikore e kinematografike, deri tek ato historike dhe biografike të vetë autorëve.

(IT) Lo stivale di carta” è un viaggio virtuale nella narrativa italiana, in cui ogni episodio è dedicato a un romanzo classico o contemporaneo, più o meno noto, e alle strade che lo incrociano e lo percorrono: da quelle musicali a quelle cinematografiche, fino a quelle storiche e biografiche del suo autore.

(Mundësuar nga Istituto Italiano di Cultura a Tirana)

Dëgjo episodet e kaluara në linket e mëposhtme në Soundcloud: