“MUSICA ITALIANA DEL 900 – MUZIKA ITALIANE E 900-ës” nga OLSA TOQI

Në transmetim online, çdo të martë në orën 18:00
Ritransmetim 20:00 – 22:00

Muzika Italiane e 900-ës
Në këtë program do të flasim për kompozitorët e mëdhenj Italian të viteve 900 dhe do të zbulojmë së bashku jo vetëm gjëra të pa thëna por dhe eksperienca personale nga vetë të ftuarit në studio, të cilët përfaqsojnë personalitete të muzikës italiane dhe shqiptare të ditëve të sotme.

(IT) In questo programma parleremo di Grandi compositori Italiani del 900 e scopriremo insieme non solo cose mai dette ma anche esperienze personali avuti con loro da gli invitati che avremmo in studio, i quali sono personalità della musica Italiana e Albanese di oggi!

(Mundësuar nga Istituto Italiano di Cultura a Tirana)

Dëgjo episodet e kaluara në linket e mëposhtme në Soundcloud: