“STRADE GIALLE E NERE” nga Anna Giulia Buonanno kushtuar letërsisë policeske italiane.
(Mundësuar nga Istituto Italiano di Cultura a Tirana)

Në transmetim online, çdo të martë
▶️ Në transmetim: Ora 13:00

🔄 Në Ri-Transmetim: Ora 18:00
🌐 www.radiomi.al

Në Italinë e viteve të fundit, letërsia policeske, më shumë se çdo zhanër tjetër, ka qenë e aftë të rrëfejë historinë e shoqërisë edhe në zonat e saj më të errëta, duke mbërritur tek një publik gjithmonë e më i gjerë dhe duke u pasuruar me të autorë të rinj, të cilët përkrah emrave të rëndësishëm, krijojnë një gjeografi komplekse e tërheqëse, që me karakteristika të veçanta, përshkon krejt Italinë.

#radiomi #iictirana