ELETTRONIKKA, sub labeli i ri i PLIPKI

ELETTRONIKKA

Plipki Records prezanton sub labelin Elettronikka.

Kemi krijuar një label i cili është i destinuar të prekë zemrat e secilit me shumëllojshmërinë që do të ketë në përmbajtje – thonë krijuesit.

Elettronikka u krijua për të mbështetur artistat e rinj dhe jo vetëm, në Shqipëri dhe mbarë botën. Kjo hapësirë i dedikohet muzikës elektronike, për të nxitur  krijimtarinë dhe sigurinë e artistëve.
“Për të gjithë” është sllogani i kësaj platforme të re, e cila propozon një formë bashkimi dhe zhvillimi kolektiv.

Ne në Radio Mi jemi entuziast dhe i urojmë suksese të metejshme këtij kolektivi energjik.

Elettronikka ju fton ta ndiqni:

LINKS:

ELETTRONIKKA : https://li.sten.to/ljRIFYh

SPIRITLANE by JAY BASHA : https://li.sten.to/5wPn9UV