DMX – GIANTS – Episodi 3

Sot në GIANTS – i kushtojmë tribut DMX me shumë muzikë dhe informacione për të kujtuar pasurinë dhe impaktin qe ka lënë në kulturën Hip Hop, njeriu i ekstremeve deri në fund!!!
Sot 21:00 në www.radiomi.al, DMX në THE CLASSIC GIANTS nga INDIGO