DELINQUENT HABITS në THE CLASSIC GIANTS

Me trompetat e tyre kanë lëvizur nga toka çdo trup në performancat Live! Për latinët krenarë me pak tequila dhe vibe nga California, Delinquent Habits, jemi të bindur që nuk rreshtin kurrë së bëri me pasionin më të madh Hip Hop!

Sot në THE CLASSIC GIANTS nga INDIGO
Muzikë dhe histori nga DELINQUENT HABITS

🗓 Çdo të shtunë
🕐 Transmetim 13:00
🕘 Ritransmetim 21:00
📻 www.radiomi.al