DAS EFX – GIANTS – Episodi 2

Nga “hit squad” në krijues të 5 albumeve muzikore. Krijuesit e një fjalori dhe një stili të ri në rima. Ata janë ikona e “Hard Core Hip Hop” në fillimet e viteve 90’.
Ata janë DAS EFX !!! #theclassicgiants

Sot, ora 13:00 dhe 21:00 flasim e dëgjojmë nga DAS EFX në www.radiomi.al – THE CLASSIC GIANTS nga INDIGO @indigo_18120

🗓 Çdo të shtunë
🕐 Transmetim 13:00
🕘 Ritransmetim 21:00
📻 www.radiomi.al