Dabó prezanton projektin e ri – Uno, Quattro

Uno, Quattro është projekti debutues i Dabó (alter-ego muzikore e artistit multidisiplinar Donald Braho). Produksioni zanor është influencuar nga tingujt e viteve 80′, të cilin mund ta përcaktojmë si IDM (Inteligent Dance Music) dhe electronic.

Uno, Quattro
Written & Directed by @donaldbraho
3D & Production by @geriprendushi
Graphics by @berinhasi at @zyre_international

https://campsite.bio/dabo