BUJAKA “fenomen” në Tik Tok me këngën e tij “Ronaldo”

BUJAKA, artisti performues nga Prishtina i cili prej kohësh, përveçse një DJ i suksesshëm, po zhvillon karrierën e tij edhe si këngëtar, prej ditës së sotme me muzikën e tij nuk ka tërhequr vetëm fansat e tij lokalë, por ka krijuar edhe nje “hype” të ri ndërkombëtar, duke marrë mijëra klikime në rrjetin social Tik Tok.

Shiko këtu dhe përdore & ti!
https://www.tiktok.com/music/Ronaldo-6845297605245667329?is_copy_url=1&is_from_webapp=v1

Nr.1 Worldwide on trending and popular songs on Tik Tok
Afro 40,000 video janë krijuar deri tani në Tik Tok me në sfond këngën e BUJAKA – RONALDO

A është ky GOL-i i parë i artistit BUJAKA në Tik Tok dhe skenën ndërkombëtare?

Besojmë se suksesi sapo ka filluar!

#BujakaWorldwide