“JUG PRANË DETIT” me #RadioMi

“JUG PRANË DETIT” me #RadioMi
Në datën 10 Korrik patëm mundësinë të përcillnim nga afër çeljen e ekspozitës “JUG PRANË DETIT” të artistëve Ledia Kostandini, Theo Napoloni dhe Sead Kazanxhiu në GALERiA e BREGDETiT (Radhimë – Vlorë). Kjo është intervista jonë me themeluesin e galerisë dhe kuratorin e ekspozitës Elian Stefa.
Ekspozita do të qëndrojë e hapur deri më 24 Gusht.