Seta 4 Art

Seta 4 Art është iniciativa e Seta Studios, një agjenci krijuese me bazë në Tiranë.

Fokusi kryesor i këtij projekti është mbështetja e industrisë lokale të muzikës dhe artit.

Frymëzimi për SETA 4art ka ardhur nga ndikimi shkatërrues që ka pasur pandemia në komunitetin e artistëve vendas.

SETA 4art beson se secili prej nesh mund të luajë një rol vendimtar në riaktivizimin e skenës duke devijuar të ardhurat drejt industrisë së artit.

Përqafoni platformën për të qenë i pari që dini se si mund të ndihmoni, jini një mbështetës për artin – #4art.
Të gjithë së bashku mund të sjellim ndryshimin.

Është SETA 4art, je ti #4art, jemi ne #4art.

www.seta4art.com


Naam Van @Seta4Art Ep01 – Bovilla Lake, Albania

MR.Cool ft. Ermal Rodi @Seta4Art Ep02 – Cape of Rodon, Albania

PIFE @Seta4Art Ep03 – Rana e Hedhun, Albania