Intervistë me Ambasadorin e shtetit të Izraelit Z. Noah Gal Gendler

Intervista e fundit e programit të Radio Mi dhe Istitutit Italian të Kulturës në kuadër të “Ditës Ndërkombëtare të Viktimave të Holokaustit, ka si të ftuar Ambasadorin e shtetit të Izraelit Z. Noah Gal Gendler. Me të patëm mundësi të flisnim mbi natyrën dhe formën e anti-semitizmit në ditët e sotme, rëndësinë e rolit të luajtur nga populli Shqipëtar në shpëtimin e hebrenjve gjat luftës së dytë botërore dhe mardhëniet aktuale mes dy vendeve.