“SYTË” publikojnë videoklipin e tyre të fundit “THE END”

 “SYTË” publikojnë videoklipin e tyre të fundit “THE END”

Një parathënie e çuditshme e fundit të botës, me regji të Andi Gola.

“The End” është kënga e katërt e “SYTË” nga albumi i tyre “Divine Computer”.

Muzikë e shkruar dhe interpretuar nga SYTË.

I DISPONUESHËM PËR TRANSMETIM NË ÇDO EKRAN, KUDO NË UNIVERS.

E DIEL, 15 NËNTOR.

Dëgjojeni dhe blijeni atë në të gjitha platformat:

https://ampl.ink.La0Mp