PROGRAMI – 28 Janar, kushtuar “Ditës së kujtesës”

Intervistë Video:

Ora 12:00         Prof.ssa Mariacristina Lovat – Pse ta mësojmë Kujtesën.

Mësese në Seksionin Dygjuhësh në Gjimnazin “Ismail Qemali” Tiranë

Intervistë Audio:

Ora 13:00         GARIWO (Gardens of the Righteous Worldwide)  http://www.gariwo.net     

Alessandra Bertini Malgarini  me Francesco M Cataluccio shkrimtar dhe bashkëpuntor si dhe ambasador i Gariwo

Intervistë Video:

Ora 17:00         Antoneta Skuqi,

Ora 18:00         Amb. Noah Gal Gentler Ambasador i Izraelit në Shqipëri

Letërsi:

Ora 19:00         Anna Giulia Buonanno, Mësuese e gjuhës italiane në Universitetin Polis në Tiranë:

  • Liliana Segre “Dëshmia “
  • Andra dhe Tatiana Bucci “Historia e Sergio”