Premio Internazionale Andrea Mi

Sot prej ores 15:40 Radio Mi sintonizohet përsëri me Controradio Firenze në takimin e dytë në kujtim të Andrea Mi. Në këtë lidhje të drejtëpërdrejtë do të jetë e ftuar dhe Znj. Alessandra Berttini e cila do të flasë për mbështetjen që Istituto Italiano di Cultura a Tirana në Tiranë i jep projektit të Radio Mi dhe gjithashtu të ofrojë ekspertizën e saj bashkë me të ftuarit e tjerë mbi konceptimin dhe zbatimin e iniciativës për themelimin e një çmimi ndërkombëtar arti me emrin e Andrea Mi.

www.radiomi.al