Njihuni me “Thurje Handmade”, marka shqiptare që rizbulon bukurinë e teknikave artizanale

Thurje Handmade është marka më e re e produkteve artizanale.

Thurje Handmade rizbulon bukurinë e teknikave artizanale, duke ofruar një koleksion të produkte të punuara me dorë me dizajn të rinovuar. Risia e Thurje Handmade qëndron në rrjetëzimin midis artizanëve të talentuar shqiptarë dhe gjeneratës së re të dizajnerave, duke prezantuar nje vizion të ri për produktet made-in-Albania.

Qëndroni me to sepse më në fund do të inaugurohet në Dhjetor 2020!

Ju pëlqen ideja? Lidhuni me to:
https://thurjehandmade.com/
https://www.instagram.com/thurjehandmade/