NEW YEAR’S FESTIVAL ON RADIO MI

🎄NEW YEAR’S FESTIVAL ON RADIO MI 💜 LOVE IS THE ANSWER – MUSIC IS THE ANSWER 🔊Shpërndani dashuri dhe muzikë pa kushte sot dhe në vazhdim! 💜Për të festuar ardhjen e vitit të ri 2021, prej orës 00:01 @radiomi.al ka kënaqësinë t’ju shoqërojë muzikalisht nën tingujt e Oda Haliti Motel Sazani Roni Bulku Equinoxx Loren Plipki Chriss V, Dynamic Audio VisualTEELCO.🎄Kudo që të jeni, sintonizohuni dhe festoni me #RadioMi.www.radiomi.alGëzuar miq! 🥂#radiomifestival#newyear #2021