Paine Dj – Sun Summer Sunshine

Mix of the week” ne Radio Mi kete fundjave vjen nga Paine, Dj dhe producent nga Milano. Mik i mire i yni dhe i pranishem me performancat e tij me pare ne skenen e Tiranes, Paine sjell ne keto dite vere mixin Sun Summer Sunshine.