Maze 28 publikon single-in e fundit “Nazareth”

Maze 28 publikon single-in e tij me te fundit me titull “Nazareth” nen vulen Best Pro Records.
“Nazareth” eshte produkt i inspirimit nga muzika orientale dhe nga artiste si Stan Kolev dhe Matan Caspi. Eshte nje muzike plot energji e cila do t’ju percjelle vetem pozitivitet. Me poshte do te gjeni linkun per te degjuar “Nazareth”

Spotify: https://open.spotify.com/album/4b1AXcB7LsmXzX0NRpmyHp?si=VebWsoBiRomA47Le5Ilfdg