IndepenDANCE MIX OF THE WEEK nga LILAC

Mikesha jonë nga Prishtina LILAC do të ketë debutin e saj në “Mix Of The Week” në Radio Mi me një episod special për të festuar me muzikë dhe shumë dashuri pavarësinë e Shqipërisë sonë të dashur.Ndiqeni setin e saj sot, LIVE në @radiomi.al prej orës 21:00Sintonizohu, www.radiomi.al❤️