RADIO DANTE është një udhëtim stereofonik nëpër vargjet e poetit fiorentin DANTE ALIGHIERI. Një projekt i Francesca Fini për Radio Mi.

Konceptimi, skenari zanor dhe regjia – Francesca Fini
Interpretimi – Daniela Cavallini dhe Daniele Sirotti
Konsulenca danteske – Emanuele Di Silvestro
Sound design dhe miksazhi – Boris Riccardo D’Agostino
Komentet – Emanuele Di Silvestro dhe Francesca Fini
Porositur dhe mbështetur nga Instituti Italian I Kulturës, Tiranë
Veprat e Dantes janë riprodhuar me lejen Salerno Editrice
Nga sot, në transmetim në www.radiomi.al

Na ndiqni!