“FOUR TO THE FLOOR” nga NAAM VAN
Në transmetim online çdo të premte në orën 18:00 dhe ritransmetim në 21:00

Four To The Floor do të jetë një emision i përjavshëm mbi muzikën elektronike dhe gjithçka përreth skenës së këtij zhanri, kuruar nga NAAM VAN.
Çdo episod do të ketë një tematikë të veçantë me hite, intervista, kuriozitete si dhe shumë muzikë të momentit dhe jo vetëm.

Dëgjo episodet e kaluara në linket e mëposhtme në Soundcloud: