“CARAVAN” nga BEDI PEJANI

Në transmetim online, çdo të enjte në orën 13:00
Ritransmetim 18:00

“Më pëlqen të dëgjoj muzikë dhe besoj thellësisht se të dëgjosh muzikë është mënyra e duhur për të hapur mendjen. Nuk ka një ditë të vetme pa muzikë në jetën time. Është ajo që frymëzon punën time.”
“Caravan” është projekt radiofonik që ndërthur jazz, soul, dhe funk, me informacione, personazhe, muzikantë të cilët kanë bërë histori në botën e muzikës. Do përpiqem të sugjeroj muzikë të përzgjedhur me kujdes dhe dashuri, me shpresën që ajo do të përkëdhelë shpirtin dhe mendjen e dëgjuesve të RadioMI.

Dëgjo episodet e kaluara në linket e mëposhtme në Soundcloud: