BUJAKA sjell “UBER”

BUJAKA, artisti performues nga Prishtina i cili prej kohësh, përveçse është një DJ i suksesshëm, po zhvillon karrierën e tij edhe si këngëtar.

Pas disa publikimeve të suksesshme, Bujaka sjell për adhuruesit e TRAP MUSIC, këngën e tij të re “UBER”, një bashkëpunim mes tij, Marshall Jungle dhe DJ IDRRI nga kolektivi Mullagang.

Kliko këtu për të parë videoklipin

🎵 Produced by: 𝗧𝗢𝗥𝗖𝗛 𝗠𝗨𝗦𝗜𝗖 🎵 Lyrics & Music by: 𝗠𝗔𝗥𝗦𝗛𝗔𝗟𝗟 𝗝𝗨𝗡𝗚𝗟𝗘 𝗔𝗡𝗗 𝗣𝗔𝗣𝗜 𝗕𝗨𝗝𝗔𝗞𝗔 🎵 Beat by: 𝗜𝗗𝗥𝗥𝗜 🎥 Directed & Video: 𝗣𝗔𝗥𝗔𝗖𝗟𝗜𝗧𝗨𝗦