8 Marsi në Radio Mi

Në pjesën e dytë të programit kushtuar ditës së 8 Marsit, Radio Mi flet me 4 personazhe tepër përfaqësues në fushat e artit, shkencës, shoqërisë civile dhe aktivizmit. Nëpërmjet këtyre intervistave analizojmë përvojën personale dhe sfidat e të ftuarave tona si dhe probleme të përfaqsimit dhe barazisë gjinore në një kontekst më të gjerë.

Na ndiqni në www.radiomi.al

17:00 – Prof.Dr Mimoza Hafizi – Astrofizikante
18:00 – Adela Demetja – Kuratore
19:00 – Delina Fico – Aktiviste e shoqërisë Civile
20:00 – Deni Sanxhaku – Aktiviste e shoqërisë Civile