Sot në GIANTS – i kushtojmë tribut DMX me shumë muzikë dhe informacione për të kujtuar pasurinë dhe impaktin qe ka lënë në kulturën Hip Hop, njeriu i ekstremeve deri në fund!!!
Sot 21:00 në www.radiomi.al, DMX në THE CLASSIC GIANTS nga INDIGO

Shiko më shumë

IREN – MIX OF THE WEEK

Iren is a multimedia artist from Tirana, Albania that focuses on audiovisual installation, VJing, and DJing.
Through music he always expresses his beliefs, converting them into sounds.
His sets manage to deliver a meaningful story full of aesthetics & emotions, providing immersive experiences for heterogeneous audiences.

Tonight – 22:00 at www.radiomi.al
Tune in ✨

Shiko më shumë

Sot bëhet një vit që kur bashkëpunëtori dhe miku ynë i dashur Andrea Salvatore Mi u nda nga jeta. Rëndësia e tij dhe shenja që ka lënë ndër ne shprehet më së mir nëpërmjet projektit tonë Radio Mi. Me entuziazmin dhe përkushtimin e tij Andrea krijoi një prani shumë të rëndësishme në skenën tonë muzikore, duke na dhënë një model si njeri dhe profesionist. Ndër të tjera Andrea Mi na dha dhe shumë miq me të cilët sot e kujtojmë. Gjatë ditës së sotme do të transmetojmë 3 Dj-sete që shpalosin botën e gjerë muzikore të Andreas.

Sintonizohu në www.radiomi.al
Në orën 14:00 – 17:00 – 21:00

🇮🇹 In memoria di Andrea Mi – 22 Marzo 1971 – 13 Aprile 2020
Un anno fa, oggi, la prematura scomparsa del nostro collaboratore e caro amico Andrea Mi. La sua importanza e il segno che ha lasciato in noi si riflette al meglio tramite il nostro progetto di Radio Mi. Con il suo entusiasmo contagioso e il suo modo unico di dedicarsi alle cose Andrea era una presenza molto importante della nostra scena musicale, diventando per noi un modello come persona e come professionista. Tra molte altre cose, Andrea Mi ci ha anche collegato a numerosi artisti e amici italiani con i quali oggi lo ricorderemo insieme.
Durante la giornata trasmetteremo tre Dj-set che testimoniano il vasto e smisurato mondo musicale di Andrea.

14:00 – 17:00 – 21:00

Shiko më shumë

I ftuar sot në emisionin “Four to the Floor” nga @naam_van është @tomigjikuria ❤️
🐢 Çfarë do të na tregojë Tomi për angazhimet e tij si sipërmarrës, Dj, organizator eventesh dhe për projektin e fundit @setaforart 🎥
Ju ftojmë t’i ndiqni sot ora 22:00 Live në Facebook dhe www.radiomi.al

Shiko më shumë

Radio Mi dhe Indigo prezantojnë “The Classic GIANTS” – një emision i cili i dedikohet skenës klasike të muzikës HIP HOP. Emisioni i drejtuar nga Kosta Preni (Indigo) do të përmbajë informacion dhe muzikë për/ dhe nga gjigandët e skenës, prej krijimit të kësaj kulture e deri në kohët e sotme.

Ju ftojmë të na ndiqni çdo të shtunë, në transmetim, ora 13:00 dhe ritransmetim në ora 21:00

Shiko më shumë

MIX OF THE WEEK – VANESA

Vanesa is a newborn creator with a further passion for Rominimal. She educated herself through the mixing process, starting in 2019. Throughout these 2 years she found her way into mixing meditative sounds with pulsating drums and fluctuating basslines, while adding bits of emotive vocals.

Tonight – 🕘 21:00 at www.radiomi.al
Tune in ✨

Shiko më shumë

Kemi kënaqësinë t’ju prezantojmë programin më të ri në @radiomi.al nga Plipki Records.

Çdo të premte në transmetim në orën 22:00

Shijoje, të enjten në 21:00 në www.radiomi.al

Shiko më shumë

“RADIO DANTE”

Kemi kënaqësinë t’ju prezantojmë programin më të ri në @radiomi.al nga @iictirana RADIO DANTE është një udhëtim stereofonik nëpër vargjet e poetit fiorentin DANTE ALIGHIERI. Një projekt i Francesca Fini për RadioMi.

Çdo të hënë, në transmetim në oraret, 11:00 dhe 16:00.

Ritransmetim, 13:00 dhe 18:00.

Shiko më shumë

Intervista e fundit e programit të Radio Mi dhe Istitutit Italian të Kulturës në kuadër të “Ditës Ndërkombëtare të Viktimave të Holokaustit, ka si të ftuar Ambasadorin e shtetit të Izraelit Z. Noah Gal Gendler. Me të patëm mundësi të flisnim mbi natyrën dhe formën e anti-semitizmit në ditët e sotme, rëndësinë e rolit të luajtur nga populli Shqipëtar në shpëtimin e hebrenjve gjat luftës së dytë botërore dhe mardhëniet aktuale mes dy vendeve.

Shiko më shumë

Në kuadër të programit të Radio Mi dhe Istituto Italiano di Cultura a Tirana kushtuar “Ditës Ndërkombëtare të Përkujtimit të Viktimave të Holokaustit”, Ministria e Kulturës, Znj. Elva Margariti, flet për të parën herë me detaje mbi planin e Shtetit Shqiptar për krijimin e Muzeut të Hebrenjve, i cili do të ndërtohet qytetin e Vlorës.

Shiko më shumë

🇦🇱 🇮🇹 Kemi kënaqësinë e madhe t’ju lajmërojmë se nga sot @radiomi.al nis binjakëzimin me @controradiofirenze e cila ka vendosur që çdo të dielë në orën 22:30 të transmetojë dy nga produksionet ekskluzive të Radio Mi

Shiko më shumë
Mi Media
Mi
Media

Mi Media është hapësira ku do të gjeni intervista, reportazhe dhe materiale të tjera audio-vizuale të prodhuara nga Radio Mi

Shiko më shumë
MI MIX
Iren Exclusive Mix For Radio Mi
FLOROSS Exclusive Mix for Radio Mi
Vanesa Exclusive Mix for RadioMi
RDN Exclusive Mix for Radio MI
Onloooop Exclusive mix for RadioMi
Geri Syka Exclusive mix for RadioMi
Pa Emer Exclusive mix for RadioMi
YllMegi Exclusive Dj Set RADIO MI
LA GRANDE BELLEZA “MOVIE MIX” nga GRUDA
Xhorxho Exclusive Dj Set RADIO MI
Fanatek exclusive mix for Radio MI
Chriss V Exclusive mix for RadioMi
Pife Exclusive mix for RadioMI
IndepenDANCE MIX OF THE WEEK nga LILAC
MULLAGANG Exclusive Mix for Radio Mi
Johnny Exclusive Mix for Radio Mi
Equinoxx B2b Loren Exclusive
FOGG Exclusive Mix For Radio Mi
RRRON – Exclusive Mix For RadioMi
CRAYA – Exclusive Mix For RadioMi
DJ Afreak – Tropical Paradise
Dj Cool – House Fever
DJ Goce (FunkyFresh/ Mk)
Dubin & Federico Primiceri – Studio One
Paine Dj – Sun Summer Sunshine